Vastgoed

Ontwikkelt, realiseert en exploiteert vastgoed

  

Hoogvliet Beheer maakt samen met Hoogvliet Super deel uit van het Hoogvliet concern. Hoogvliet Beheer ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten voor Hoogvliet Super. Het is een bewuste keuze om dit binnen het eigen concern te doen. Door ook zelf projecten te ontwikkelen kan slagvaardig gewerkt worden aan de groei van Hoogvliet Super.

De combinatie van retailkennis bij Hoogvliet Super en vastgoedkennis bij Hoogvliet Beheer staat borg voor kwalitatief hoogwaardige projecten. Door niet alleen een supermarkt te realiseren maar ook winkelruimten voor derden, woningen en parkeervoorzieningen, wordt zorg gedragen voor een verantwoorde inpassing in de omgeving.

Hoogvliet Beheer ontwikkelt zelf projecten maar staat ook open voor elke vorm van samenwerking. Naast het ontwikkelen en realiseren van projecten exploiteert Hoogvliet Beheer ook een aanzienlijke vastgoedportefeuille bestaande uit (Hoogvliet)supermarkten, winkels en woningen.

Belangrijkste vestigingseisen voor een Hoogvliet supermarkt zijn
- Een bruto vloeroppervlakte van minimaal 1.200m2
- Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving
- Goede zichtbaarheid en bereikbaarheid
- Bij voorkeur geschikt voor het unieke logistieke systeem van Hoogvliet

Bent u in het bezit van een bouwperceel of een bestaand winkelpand of weet u een mogelijk geschikte locatie? Wilt u dan contact opnemen met:

Hoogvliet Beheer BV
Rijndijk 127, 2394 AG Hazerswoude-Rijndijk
Postbus 139, 2394 ZG Hazerswoude-Rijndijk
Telefoon 071 – 342 10 20
Fax 071 – 342 10 30
E-mail info[a]hoogvlietbeheer.nl