Hoogvliet DC Bleiswijk

Een nieuw distributiecentrum

Hoogvliet realiseert een gemechaniseerd distributiecentrum op het bedrijvenpark Prisma in Bleiswijk. Met het nieuwe distributiecentrum in Bleiswijk is Hoogvliet actueel en voorbereid op de ontwikkelingen van de komende decennia. In het eerste kwartaal van 2020 zullen de eerste leveringen in het distributiecentrum in Bleiswijk worden ontvangen.

Levervoorwaarden

Er worden, zowel in Nederland als daarbuiten, steeds meer gemechaniseerde distributiecentra gebouwd. Leveren aan een gemechaniseerd distributiecentrum stelt andere voorwaarden aan de levering dan in niet-gemechaniseerde DC’s het geval is. Indien een levering niet aan de voorwaarden van het gemechaniseerde DC van Hoogvliet voldoet kan deze niet worden ontvangen.

2019 = 2020!

Hoogvliet start begin 2019 in het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn met het ontvangen volgens de levervoorwaarden die in het nieuwe distributiecentrum gelden: 2019 = 2020. Vanaf deze periode zal Hoogvliet actief controle uitvoeren op leveringen op basis van deze nieuwe levervoorwaarden. Indien leveringen afwijken van deze voorwaarden zal Hoogvliet dit gaan terugkoppelen naar u als leverancier.

Tijdelijk 2 distributiecentra

De overgang van het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn naar Bleiswijk zal geleidelijk verlopen. Er dient tijdens die periode tijdelijk aan twee distributiecentra geleverd te worden. Hoogvliet informeert u tijdig over wat dit voor u als leverancier van Hoogvliet betekent.

Informatievoorziening

Op deze suppliers website informeert Hoogvliet u over verschillende onderwerpen die te maken hebben met het nieuwe distributiecentrum. U wordt op de hoogte gehouden van de status van de bouw en krijgt inzicht in de eisen aan uw levering. Daarnaast zijn de meest gestelde vragen onder elkaar gezet in een handige Q&A lijst.